Книги » Новинки » Артем Стеценко розповідає
Артем Стеценко розповідає
Fb2

Книга Артем Стеценко розповідає Лідія Гулько скачать fb2

Назва: Електронна книга Артем Стеценко розповідає
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 165
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Артем Стеценко розповідає fb2

Короткий зміст книги Артем Стеценко розповідає - Лідія Гулько

У книжку увійшло дві повісті. Джерелом для написання стало тісне спілкування автора з дітьми. Зокрема, з одинадцятирічним хлопчиком, прототипом Артема Стеценка. В основі повістей лежать реальні факти і події, що мали місце в одній із київських загально-освітніх шкіл. Автор прагнув точно передати лексичний і стилістичний склад розповіді свого героя, будову його речень.
Рекомендуємо підліткам, що люблять пригоди та історії з детективними ознаками. Також юним читачам, котрі прагнуть знайти відповіді на питання, яких надто багато в час суцільної електроніки.
Буде корисною для учителів та батьків, бо допоможе зрозуміти сьогоднішніх дітей. На сторінці ви можете завантажити книгу Артем Стеценко розповідає в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Артем Стеценко розповідає належить до жанру Підліткова проза. Електронна книга автора Лідія Гулько повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Артем Стеценко розповідає - Лідія Гулько
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам