Книги » Новинки » Притулок для прудкого біса
Притулок для прудкого біса
Fb2

Книга Притулок для прудкого біса В'ячеслав Васильченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Притулок для прудкого біса
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 460
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Притулок для прудкого біса fb2

Короткий зміст книги Притулок для прудкого біса - В'ячеслав Васильченко

Професор Богдан Лисиця разом з «однокашником» з юрфаку, полковником міліції Євгеном Кодаковським бере участь у розслідуванні заплутаної справи про кросворд-погрозу, що прийшов на адресу великого столичного бізнесмена Андрія Никонова. У порожні клітинки цього «кросворда смерті» таємничий автор пропонує вписувати прізвища людей з оточення Никонова. Опис їхніх злодіянь зашифрований у віршах. Після одержання кожної такої погрози, незважаючи на зусилля правоохоронців, обов’язково зникала відповідна людина. З кожним нерозгаданим прізвищем довкола Никонова звужується коло безпечного простору. Стає зрозуміло, що одного разу у вірші прийде заховане й прізвище бізнесмена…
Спеціальна відзнака за ексклюзивний роман Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей «КОРОНАЦІЯ СЛОВА» — 2013. На сторінці ви можете завантажити книгу Притулок для прудкого біса в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Притулок для прудкого біса належить до жанру Містичний детектив. Електронна книга автора В'ячеслав Васильченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Притулок для прудкого біса - В'ячеслав Васильченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
11 вересня 2024 04:00
"Притулок для прудкого біса" В’ячеслава Васильченка вражає своєю оригінальністю та глибиною думки. Автор майстерно поєднує елементи фентезі та філософії, створюючи захоплюючий світ, який змушує задуматися про сутність добра і зла. Читання цієї книги - справжня насолода для тих, хто цінує нестандартні сюжети та яскравих персонажів.
Правовласникам