Книги » Новинки » Дворушники, або Євангеліє від Вовкулаки
Дворушники, або Євангеліє від Вовкулаки
Fb2

Книга Дворушники, або Євангеліє від Вовкулаки В'ячеслав Васильченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Дворушники, або Євангеліє від Вовкулаки
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 581
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Дворушники, або Євангеліє від Вовкулаки fb2

Короткий зміст книги Дворушники, або Євангеліє від Вовкулаки - В'ячеслав Васильченко

У розпалі літо. Поблизу Києва відбуваються таємничі вбивства жінок, слід від яких тягнеться у давню легенду про вовкулаку. Богдан Лисиця, київський професор словесності, працюючи на прохання свого товариша — головреда газети «Презумпція винності» — кореспондентом, паралельно займається пошуком убивці й написанням статей про це. Розплутуючи клубок неординарних загадок, професор починає розуміти, що все насправді не так, як здається на перший погляд. І опиняється у вирі таємничих подій та небезпечних пригод…
Дипломант Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей «КОРОНАЦІЯ СЛОВА» 2012 року На сторінці ви можете завантажити книгу Дворушники, або Євангеліє від Вовкулаки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дворушники, або Євангеліє від Вовкулаки належить до жанру Містичний трилер. Електронна книга автора В'ячеслав Васильченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дворушники, або Євангеліє від Вовкулаки - В'ячеслав Васильченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
11 вересня 2024 04:33
"Дворушники, або Євангеліє від Вовкулаки" В'ячеслава Васильченка - це захоплюючий роман, що поєднує елементи фентезі та соціальної критики. Автор майстерно створює атмосферу та яскраві образи, змушуючи читача задуматися про моральні дилеми й людську природу. Книга залишає глибокий слід і спонукає до роздумів навіть після останньої сторінки.
Правовласникам