Книги » Новинки » Назустріч спогадам
Назустріч спогадам
Fb2

Книга Назустріч спогадам Надія Цибульська скачать fb2

Назва: Електронна книга Назустріч спогадам
ISBN: 978-617-7595-31-0
Мова: Українська
Видавництво: БукРі
Кількість сторінок: 49
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Назустріч спогадам fb2

Короткий зміст книги Назустріч спогадам - Надія Цибульська

Так хочеться зустріти людину, з якою пліч-о-пліч пройдеш до кінця… Це бажання знайоме багатьом. Але що робити, коли всім серцем знаєш, що така людина справді існує? Відчуваєш її, хоч і надто далеко за часом і простором? Залишається тільки вірити в те, що це не власна вигадка, не витвір фантазії, а неймовірна дійсність!
Ліза з усіх сил намагається знайти докази того, що коханий з її снів — реальна людина. Чи вдасться їй дізнатися правду і зустрітися з тим, до кого рветься її душа, чи, можливо, вона все ж божевільна?... На сторінці ви можете завантажити книгу Назустріч спогадам в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Назустріч спогадам належить до жанру Любовний роман. Електронна книга автора Надія Цибульська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Назустріч спогадам - Надія Цибульська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
11 вересня 2024 09:11
"Назустріч спогадам" Надії Цибульської — це зворушлива та глибока книга, яка майстерно переносить читача у світ емоцій і переживань авторки. Її щирі спогади та роздуми про життя, любов і втрати залишають враження, що надовго затримується в серці. Ця книга — справжня перлина для всіх, хто цінує літературу, що торкається душі.
Правовласникам