Книги » Новинки » Антирак. Новий спосіб життя
Антирак. Новий спосіб життя
Fb2

Книга Антирак. Новий спосіб життя Давід Серван-Шрейбер скачать fb2

Назва: Електронна книга Антирак. Новий спосіб життя
ISBN: 9786171258280
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Антирак. Новий спосіб життя fb2

Короткий зміст книги Антирак. Новий спосіб життя - Давід Серван-Шрейбер

Коли лікарю Девіду Сервану-Шрайберу було тридцять, у нього діагностували рідкісну й небезпечну форму раку — гліобластому головного мозку. Але Девід не дозволив хворобі знищити себе і обрав життя. Протягом п’ятнадцяти років він досліджував онкологію, вивчав, аналізував та втілював на практиці методи профілактики та лікування раку. Автор просто й доступно розповідає про природні механізми захисту від онкологічних хвороб. Чи можна попередити рак і не допустити зростання ракових клітин? Що робити, коли захворювання вже виявлено? Чи можна й далі жити повноцінним життям? Як захистити себе та близьких? Як не дозволити захворюванню прогресувати?
У книжці описано випадки з практики не лише самого автора, а і його колег-онкологів, представлено факти, рецепти, таблиці й посилання на провідні наукові видання. Це досвід людини, яка не з чуток знає, як жити з раком, не втрачаючи надії на одужання. На сторінці ви можете завантажити книгу Антирак. Новий спосіб життя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Антирак. Новий спосіб життя належить до жанру Рак. Електронна книга автора Давід Серван-Шрейбер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Антирак. Новий спосіб життя - Давід Серван-Шрейбер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
11 вересня 2024 12:33
Книга "Антирак. Новий спосіб життя" Давіда Серван-Шрейбера вражає своєю глибиною та практичністю. Автор майстерно поєднує наукові дослідження з особистим досвідом, що робить її корисною не лише для тих, хто зіткнувся з онкологією, але й для всіх, хто прагне поліпшити своє здоров'я. Ця робота є справжнім закликом до усвідомленого способу життя та підтримки організму в боротьбі з хворобами.
Правовласникам