Книги » Новинки » Старі-старі казки
Старі-старі казки
Fb2

Книга Старі-старі казки Оксана Калина скачать fb2

Назва: Електронна книга Старі-старі казки
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Старі-старі казки fb2

Короткий зміст книги Старі-старі казки - Оксана Калина

Кажуть: не бійся казки, бійсь брехні, а казка ніколи не обдурить. Саме в казці, буває, сховано велику мудрість, потрібно тільки її розгледіти…
«Старі-старі казки» — збірник сучасних, чарівних, філософських, іронічних, гумористичних казок Оксани Калини про Принців, Принцес, Драконів, Жар-Птиць, в яких ми впізнаємо самі себе, любі дорослі хлопчики та дівчатка… На сторінці ви можете завантажити книгу Старі-старі казки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Старі-старі казки належить до жанру Казки. Електронна книга автора Оксана Калина повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Старі-старі казки - Оксана Калина
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
11 вересня 2024 13:11
"Старі-старі казки" Оксани Калини — це чарівний збірник, який занурює читача в атмосферу українських народних традицій та мудрості. Авторка майстерно передає магію і глибину казкових сюжетів, які викликають ностальгію та нагадують про важливість моральних цінностей. Це книга, яка сподобається як дітям, так і дорослим, самим своєю простотою і водночас глибиною.
Правовласникам