Книги » Новинки » Якщо полюбиш прокляття
Якщо полюбиш прокляття
Fb2

Книга Якщо полюбиш прокляття Світлана Горбань, Наталя Лапіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Якщо полюбиш прокляття
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Якщо полюбиш прокляття fb2

Короткий зміст книги Якщо полюбиш прокляття - Світлана Горбань, Наталя Лапіна

«Якщо полюбиш прокляття» — це прекрасна знахідка для всіх, хто любить фантастику. Розпочавшись як традиційне фентезі, історія пристрасті красуні Огнеслави та чародія Вельфа, яка переносить їх із казкового світу в нашу сучасність, поступово поглиблюється до вічних проблем етичного вибору.
Зловісний світ, де небезпечними є і густі тумани, і пристрасні обійми, несподіваним чином змінюється, руйнуючи наші уявлення про усталений жанр меча й чаклунства. Це історія містичного незбагненного кохання, у якій переплітаються земне та вічне, побутове й піднесене. Дзвін мечів змінюється грохотом метро, та чи вдасться закоханим зустрітися знову?
Роман з динамічним сюжетом й прозорою легкістю розповіді, вишуканим ліризмом та психологізмом у кращих традиціях жанру. На сторінці ви можете завантажити книгу Якщо полюбиш прокляття в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Якщо полюбиш прокляття належить до жанру Сучасне фентезі. Електронна книга автора Світлана Горбань, Наталя Лапіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Якщо полюбиш прокляття - Світлана Горбань, Наталя Лапіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
11 вересня 2024 13:44
"Якщо полюбиш прокляття" Світлани Горбань та Наталі Лапіної – це захоплюючий роман, що сплітає елементи містики та людських переживань. Авторки майстерно передають складнощі емоційних зв’язків, створюючи атмосферу напруги та магії. Читання цієї книги залишає після себе відчуття глибокої рефлексії про любов, втрати та прийняття.
Правовласникам