Книги » Новинки » Козли
Козли
Fb2

Книга Козли Яна Дубинянська скачать fb2

Назва: Електронна книга Козли
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Козли fb2

Короткий зміст книги Козли - Яна Дубинянська

Вона — студентка-першокурсниця, котра мріє, як усі дівчата, про кохання. Він — університетський викладач, математик, захоплений чаклунством та езотерикою. Їхня історія, що відбувається на Південному березі Криму, балансуючи на межі містики і реальності, менш за все нагадує курортний роман. Може, тому, що далеко не останню роль у ній відіграють вони — КОЗЛИ…
Їхні чоловіки загинули на Скороминущій війні, яка закінчилася Вічним миром. Тепер колишня ворожа держава на благодійних засадах приймає вдів героїв у так званій Ф-зоні, де внаслідок війни виник надзвичайний феномен. Героїня повісті «Дружини привидів» вирушає туди у пошуках коханої людини… чи фантома? На сторінці ви можете завантажити книгу Козли в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Козли належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Яна Дубинянська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Козли - Яна Дубинянська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
11 вересня 2024 16:22
Книга "Козли" Яни Дубинянської вражає своєю оригінальністю та глибиною. Авторка майстерно поєднує емоційні переживання персонажів із соціальними проблемами, створюючи динамічний сюжет, що змушує задуматися. Це справжній літературний витвір, який залишає слід у серці і пам'яті читача.
Правовласникам