Книги » Новинки » Про краснолюдків та сирітку Марисю
Про краснолюдків та сирітку Марисю
Fb2

Книга Про краснолюдків та сирітку Марисю Марія Конопницька скачать fb2

Назва: Електронна книга Про краснолюдків та сирітку Марисю
ISBN: 978-966-03-8234-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Про краснолюдків та сирітку Марисю fb2

Короткий зміст книги Про краснолюдків та сирітку Марисю - Марія Конопницька

Марія Конопницька (1842 —1910) — польська письменниця, поет, новеліст, літературний критик і публіцист, автор творів для дітей і юнацтва. Ці твори не втратили популярності донині, особливо казка «Про краснолюдків та сирітку Марисю», яка перекладена багатьма мовами та неодноразово перевидавалася.
Ця казкова повість складається з безлічі різних історій, що відбуваються з чарівними істотами — краснолюдками, які, перезимувавши у своєму підземному царстві, навесні піднялися на поверхню. Вони охоче спілкуються з дітьми, бо тільки ті можуть їх бачити. А щодо дорослих, то, як і у кожній казці, допомогу отримують лише добрі та працьовиті, а жадібні та злі бувають покарані. Так, краснолюдки змогли зробити бідного селянина багатим а його дітей здоровими і сильними, а ще допомогли сирітці Марисі знайти родину. І тільки закінчивши всі справи, вони повертаються до свого підземного царства. На сторінці ви можете завантажити книгу Про краснолюдків та сирітку Марисю в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Про краснолюдків та сирітку Марисю належить до жанру Казки. Електронна книга автора Марія Конопницька повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Про краснолюдків та сирітку Марисю - Марія Конопницька
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
11 вересня 2024 19:00
"Про краснолюдків та сирітку Марисю" Марії Конопницької — це зворушлива історія, що порушує важливі теми дружби, співчуття та справедливості. Авторка вміло створює чарівний світ, де маленька героїня долає труднощі завдяки своїй доброті та відвазі. Книга наповнена теплом і мудрістю, залишаючи після себе глибокий слід у серці читача.
Правовласникам