Книги » Новинки » Пантелеймон Куліш. Вибрані оповідання
Пантелеймон Куліш. Вибрані оповідання
Fb2

Книга Пантелеймон Куліш. Вибрані оповідання Пантелеймон Куліш скачать fb2

Назва: Електронна книга Пантелеймон Куліш. Вибрані оповідання
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Пантелеймон Куліш. Вибрані оповідання fb2

Короткий зміст книги Пантелеймон Куліш. Вибрані оповідання - Пантелеймон Куліш

Творча спадщина Пантелеймона Куліша велика й багатогранна. Впродовж свого життєвого шляху він виступав як поет, прозаїк, драматург, перекладач, літературний критик та історик літератури, публіцист, фольклорист, етнограф, історіософ, мовознавець, педагог. Писав українською та російською мовами. За життя його твори друкувалися на сторінках журналів, газет, альманахів, виходили окремими виданнями.
До збірки вибраних оповідань увійшли такі твори Куліша, як «Циган», «Гордовита пара», «Орися», «Січові гості». На сторінці ви можете завантажити книгу Пантелеймон Куліш. Вибрані оповідання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пантелеймон Куліш. Вибрані оповідання належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Пантелеймон Куліш повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пантелеймон Куліш. Вибрані оповідання - Пантелеймон Куліш
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
12 вересня 2024 15:22
Книга "Вибрані оповідання" Пантелеймона Куліша вражає глибиною думок і майстерністю слова. Його твори оживляють українську культурну спадщину, порушуючи важливі соціальні та моральні питання. Це справжній скарб для любителів класичної літератури та тих, хто прагне зрозуміти дух українського народу.
Правовласникам