Книги » Новинки » Куліш у пеклі
Куліш у пеклі
Fb2

Книга Куліш у пеклі Пантелеймон Куліш скачать fb2

Назва: Електронна книга Куліш у пеклі
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Куліш у пеклі fb2

Короткий зміст книги Куліш у пеклі - Пантелеймон Куліш

Творча спадщина Пантелеймона Куліша велика й багатогранна. Впродовж свого життєвого шляху він виступав як поет, прозаїк, драматург, перекладач, літературний критик та історик літератури, публіцист, фольклорист, етнограф, історіософ, мовознавець, педагог. Писав українською та російською мовами. За життя його твори друкувалися на сторінках журналів, газет, альманахів, виходили окремими виданнями.
«Куліш у пеклі» — ліро-епічна поема, написана у 90-ті роки 19 століття. Автор, майстерно використавши бродячий мотив мандрів у пекло, розповідає про науково-політичні розходження і побутові конфлікти з письменниками та вченими. Це своєрідні мемуари, дошкульні за висловом, жваві за викладом (написані вони тією ж строфою, що й «Енеїда» І. Котляревського). На сторінці ви можете завантажити книгу Куліш у пеклі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Куліш у пеклі належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Пантелеймон Куліш повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Куліш у пеклі - Пантелеймон Куліш
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
12 вересня 2024 16:00
«Куліш у пеклі» Пантелеймона Куліша – це сміливе дослідження людської душі та творчого процесу, яке поєднує в собі глибокі філософські роздуми і гостру соціальну критику. Автор майстерно використовує елементи алегорії, щоб розкрити складні переживання митця в умовах історичних катастроф. Ця книга залишає після себе сильне враження та спонукає до роздумів про призначення людини і її місце в світі.
Правовласникам