Книги » Новинки » Глитай, або ж павук
Глитай, або ж павук
Fb2

Книга Глитай, або ж павук Марко Кропивницький скачать fb2

Назва: Електронна книга Глитай, або ж павук
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Глитай, або ж павук fb2

Короткий зміст книги Глитай, або ж павук - Марко Кропивницький

Марко Кропивницький увійшов в історію українського мистецтва як великий актор і талановитий режисер, драматург, автор популярних пісень. Він сам при нагоді створював декорації до спектаклів, захоплюючись живописом. Та особливо глибоко розкрився його талант у драматургії. Він автор десятків п'єс.
Найвиразнішою ознакою його драм було гармонійне поєднання української етнографії з актуальними проблемами суспільного життя, де виразно розкривалося тяжке і водночас високодуховне народне життя.
Марко Кропивницький розкривається як глибокий психолог у соціально-побутовій драмі «Глитай, або ж павук». Виразне змалювання сільського лихваря дає підстави назвати цю соціальну п'єсу найвищим досягненням драматургічної спадщини митця. На сторінці ви можете завантажити книгу Глитай, або ж павук в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Глитай, або ж павук належить до жанру Драма. Електронна книга автора Марко Кропивницький повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Глитай, або ж павук - Марко Кропивницький
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам