Книги » Новинки » Доки сонце зійде, роса очі виїсть
Доки сонце зійде, роса очі виїсть
Fb2

Книга Доки сонце зійде, роса очі виїсть Марко Кропивницький скачать fb2

Назва: Електронна книга Доки сонце зійде, роса очі виїсть
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Доки сонце зійде, роса очі виїсть fb2

Короткий зміст книги Доки сонце зійде, роса очі виїсть - Марко Кропивницький

Марко Кропивницький увійшов в історію українського мистецтва як великий актор і талановитий режисер, драматург, автор популярних пісень. Він сам при нагоді створював декорації до спектаклів, захоплюючись живописом. Та особливо глибоко розкрився його талант у драматургії. Він автор десятків п'єс.
Найвиразнішою ознакою його драм було гармонійне поєднання української етнографії з актуальними проблемами суспільного життя, де виразно розкривалося тяжке і водночас високодуховне народне життя.
Мотиви кохання панича з селянською дівчиною, яке закінчується для неї трагічно, ми знаходимо у п'єсі Кропивницького «Доки сонце зійде, роса очі виїсть». Вона читається на одному подиху, бо сповнена динамічності у розвитку подій, характери героїв виписані дуже колоритно, життєво. На сторінці ви можете завантажити книгу Доки сонце зійде, роса очі виїсть в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Доки сонце зійде, роса очі виїсть належить до жанру Драма. Електронна книга автора Марко Кропивницький повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Доки сонце зійде, роса очі виїсть - Марко Кропивницький
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам