Книги » Новинки » Борислав сміється
Борислав сміється
Fb2

Книга Борислав сміється Іван Франко скачать fb2

Назва: Електронна книга Борислав сміється
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Борислав сміється fb2

Короткий зміст книги Борислав сміється - Іван Франко

«Борислав сміється» — це талановитий новаторський епос, створений видатним українським поетом, вченим і публіцистом, номінантом Нобелівської премії 1915 року Іваном Яковичем Франко.
Події, про які розповідає книга, відбуваються в місті Бориславі — західноукраїнському центрі нафтової промисловості. Тут розгортається боротьба двох полярних світів — протистояння користолюбних підприємців і найманих робітників, що працюють в жахливих умовах «галицького пекла», експлуатованих, гноблених, але величних в своїй нескореності та силі. На сторінці ви можете завантажити книгу Борислав сміється в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Борислав сміється належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Іван Франко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Борислав сміється - Іван Франко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
13 вересня 2024 06:22
"Борислав сміється" Івана Франка вражає глибоким проникненням у соціальні проблеми та психологію персонажів. Автор майстерно поєднує реалістичний стиль з елементами символізму, створюючи незабутній образ українського життя на зламі століть. Це твір, який спонукає до роздумів і залишає після себе яскравий слід.
Правовласникам