Книги » Новинки » Казочка патера Брауна / The Fairy Tale of Father Brown
Казочка патера Брауна / The Fairy Tale of Father Brown
Fb2

Книга Казочка патера Брауна / The Fairy Tale of Father Brown Гілберт Кіт Честертон скачать fb2

Назва: Електронна книга Казочка патера Брауна / The Fairy Tale of Father Brown
ISBN: 978-966-03-7897-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: The Fairy Tale of Father Brown
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Казочка патера Брауна / The Fairy Tale of Father Brown fb2

Короткий зміст книги Казочка патера Брауна / The Fairy Tale of Father Brown - Гілберт Кіт Честертон

Гілберт Кіт Честертон (1874-1936) - англійський християн­ський мислитель, журналіст і письменник кінця ХІХ - початку ХХ сто­ліття. Лицар-командор із зіркою ватиканського ордену Святого Григорія Великого. Усього Честертон написав близько 80 книжок, серед яких кілька сотень віршів, 200 оповідань, 4000 есеїв, п’єси та романи. За­жив слави як автор циклу детективних новел, головним персонажем яких був патер Браун. Цей, на перший погляд, нічим не примітний священик завдяки своїй спостережливості й вмінню зіставляти факти вмів майстерно розкривати найскладніші і найзаплутаніші злочини.
До видання увійшло 9 новел з детективним сюжетом, серед яких «Стріла небесна», «Прокляття золотого хреста», «Казочка патера Брауна» та інші. На сторінці ви можете завантажити книгу Казочка патера Брауна / The Fairy Tale of Father Brown в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Казочка патера Брауна / The Fairy Tale of Father Brown належить до жанру Британський детектив. Електронна книга автора Гілберт Кіт Честертон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Казочка патера Брауна / The Fairy Tale of Father Brown - Гілберт Кіт Честертон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
13 вересня 2024 18:00
"Казочка патера Брауна" — це захоплюючий твір, який вміло поєднує детективний жанр з глибокими моральними роздумами. Честертон створює незабутнього персонажа у вигляді священника, чия мудрість і проникливість здатні розкрити не тільки злочини, а й людські душі. Це книга, яка залишає після себе не лише інтригу, а й безліч важливих запитань про добро і зло.
Правовласникам