Книги » Новинки » Таємниця патера Брауна / The Secret of Father Brown
Таємниця патера Брауна / The Secret of Father Brown
Fb2

Книга Таємниця патера Брауна / The Secret of Father Brown Гілберт Кіт Честертон скачать fb2

Назва: Електронна книга Таємниця патера Брауна / The Secret of Father Brown
ISBN: 978-966-03-7912-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: The Secret of Father Brown
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Таємниця патера Брауна / The Secret of Father Brown fb2

Короткий зміст книги Таємниця патера Брауна / The Secret of Father Brown - Гілберт Кіт Честертон

Гілберт Кіт Честертон (1874-1936) - англійський християнський мислитель, журналіст і письменник кінця ХІХ - початку ХХ століття, лицар-командор із зіркою ватиканського ордену Святого Григорія Великого. Він написав близько 80 книжок, серед яких кілька сотень віршів, 200 оповідань, 4000 есеїв, п’єси та романи, але найбільшої слави зажив як автор циклу детективних новел, головним персонажем яких є патер Браун. Основний метод Брауна при розслідуванні злочинів - поставити себе на місце іншої людини; це вдається йому навіть щодо пропащих негідників завдяки християнському смирінню. Далеко не завжди патер прагне покарати злочинця - часто він обмежується повчанням або ж сповіддю. У багатьох оповіданнях Брауна супроводжує друг і помічник Фламбо - спочатку злочинець, а потім приватний детектив.
До видання “Таємниця Патера Брауна” увійшли новели “Таємниця Фламбо “, “Дивні кроки “, “Летючі зорі “, “Гріхи графа Сарадайна “ та інші. На сторінці ви можете завантажити книгу Таємниця патера Брауна / The Secret of Father Brown в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Таємниця патера Брауна / The Secret of Father Brown належить до жанру Британський детектив. Електронна книга автора Гілберт Кіт Честертон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Таємниця патера Брауна / The Secret of Father Brown - Гілберт Кіт Честертон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
13 вересня 2024 18:33
"Таємниця патера Брауна" — це захоплююча детективна повість, яка вражає своєю оригінальністю та глибокими роздумами про мораль і віру. Гілберт Кіт Честертон майстерно поєднує елементи кримінального жанру з філософськими питаннями, що робить кожен випадок не лише загадкою, а й відображенням людської природи. Патер Браун, як незвичайний детектив, заворожує своєю простотою та мудрістю, залишаючи читача в захваті від його розуміння світу.
Правовласникам