Книги » Новинки » Воскресіння патера Брауна / The Resurrection of Father Brown
Воскресіння патера Брауна / The Resurrection of Father Brown
Fb2

Книга Воскресіння патера Брауна / The Resurrection of Father Brown Гілберт Кіт Честертон скачать fb2

Назва: Електронна книга Воскресіння патера Брауна / The Resurrection of Father Brown
ISBN: 978-966-03-7879-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: The Resurrection of Father Brown
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Воскресіння патера Брауна / The Resurrection of Father Brown fb2

Короткий зміст книги Воскресіння патера Брауна / The Resurrection of Father Brown - Гілберт Кіт Честертон

Гілберт Кіт Честертон (1874-1936) - англійський християнський мислитель, журналіст і письменник кінця ХІХ - початку ХХ століття. Лицар-командор із зіркою ватиканського ордену Святого Григорія Великого. Усього Честертон написав близько 80 книжок, серед яких кілька сотень віршів, 200 оповідань, 4000 есеїв, п’єси та романи. Зажив слави як автор циклу детективних новел, головним персонажем яких був патер Браун. Цей, на перший погляд, нічим не примітний священик завдяки своїй спостережливості й вмінню зіставляти факти вмів майстерно розкривати найскладніші і найзаплутаніші злочини.
До видання увійшло 8 новел з детективним сюжетом, серед яких «Злощасна доля сім’ї Дарнуеїв», «Привид Ґідеона Вайза», «Воскресіння патера Брауна» та інші. На сторінці ви можете завантажити книгу Воскресіння патера Брауна / The Resurrection of Father Brown в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Воскресіння патера Брауна / The Resurrection of Father Brown належить до жанру Британський детектив. Електронна книга автора Гілберт Кіт Честертон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Воскресіння патера Брауна / The Resurrection of Father Brown - Гілберт Кіт Честертон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
13 вересня 2024 18:11
"Воскресіння патера Брауна" Гілберта Кіта Честертона - це майстерно написаний детективний роман, який сплітає в собі елементи філософії та моралі. Честерон відмінно передає мудрість свого персонажа, розкриваючи глибокі людські мотиви за допомогою захоплюючих інтриг і несподіваних поворотів сюжету. Ця книга не тільки розважає, але й змушує задуматися про сенс життя та віру.
Правовласникам