Книги » Новинки » Поміж двох орлів
Поміж двох орлів
Fb2

Книга Поміж двох орлів Петро Лущик скачать fb2

Назва: Електронна книга Поміж двох орлів
ISBN: 978-966-03-7936-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Поміж двох орлів fb2

Короткий зміст книги Поміж двох орлів - Петро Лущик

Петро Лущик народився 1963 року на Львівщині. Закінчив фізичний факультет Львівського державного університету ім. Івана Франка. Працює вчителем фізики та інформатики у Сопошинській школі. Ла­у­реат конкурсів «Коронація слова» 2003, 2014, 2015 і 2017 ро­ків. У видавництві «Фоліо» вийшли друком романи письменника «Тамплієри короля Данила», «Ратники князя Лева», «Настане день, закінчиться війна...», «Отроки княжича Юрія».
Бажаючи позбутися «опіки» ненависного управителя, п’ятна­дцятирічний Тарас зголошується піти у військо гетьмана Станіслава Жолкевського. Сам гетьман усупереч своїм переконанням змушений брати участь у московській війні. Доля зводить Тараса з іще юним Богданом Хмельницьким, а одного разу він навіть рятує від неминучої смерті майбутнього геть­мана України.
Чим далі просувається польське військо в глиб Московії, тим ближчий Тарас до здійснення заповітної мрії - стати крилатим гусаром. Коли ж, здавалося, мета досягнута, він повертається додому... На сторінці ви можете завантажити книгу Поміж двох орлів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Поміж двох орлів належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Петро Лущик повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Поміж двох орлів - Петро Лущик
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
13 вересня 2024 19:55
"Поміж двох орлів" Петра Лущика - це захоплюючий роман, який майстерно поєднує історичні події та особисті драми героїв. Автор вражає глибоким проникненням у психологію персонажів та детальним описом епохи. Книга залишає по собі сильне враження та спонукає до роздумів про вибір і відповідальність у складні часи.
Правовласникам