Книги » Новинки » Соловей
Соловей
Fb2

Книга Соловей Костянтина Малицька скачать fb2

Назва: Електронна книга Соловей
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Соловей fb2

Короткий зміст книги Соловей - Костянтина Малицька

«Соловей» Костянтини Малицької — добірка, до якої увійшли поезія «Чом, чом, чом земле моя» та лірично-прозова замальовка «Соловей».
Головним мотивом творів є любов до батьківщини, адже саме на рідній землі ти уперше побачив світ і почув соловейка — таємничого співця травневих ночей. Твори є обов’язковою частиною шкільної програми.
Костянтина Малицька — українська поетеса, прозаїк, перекладач, здебільшого відома як дитяча письменниця. На сторінці ви можете завантажити книгу Соловей в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Соловей належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Костянтина Малицька повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Соловей - Костянтина Малицька
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
13 вересня 2024 21:00
"Соловей" Костянтина Малицького вражає глибиною емоцій та витонченістю стилю. Автор майстерно переплітає теми кохання, втрати та пошуку себе, створюючи неповторну атмосферу. Ця книга залишає по собі слід і змушує задуматися про важливість кожного моменту в житті.
Правовласникам