Книги » Новинки » Демонтаж лицемірства
Демонтаж лицемірства
Fb2

Книга Демонтаж лицемірства Станіслав Федорчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Демонтаж лицемірства
ISBN: 978-966-2160-60-2
Мова: Українська
Видавництво: Смолоскип
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Демонтаж лицемірства fb2

Короткий зміст книги Демонтаж лицемірства - Станіслав Федорчук

Книжка Станіслава Федорчука «Демонтаж лицемірства» розпочинає нову смолоскипівську серію «Українська публіцистика». Це збірник авторських статей, що протягом 2007-2012 рр. публікувались у різних мережевих і друкованих виданнях. Перед читачем постає не лише світ «невідомого Донбасу» та химерна пострадянська дійсність, а й інтелектуальна полеміка щодо вічних питань українського життя, його парадоксів і сподівань.
Видання стане у пригоді всім, хто цікавиться нашою сучасністю і мислить критично. На сторінці ви можете завантажити книгу Демонтаж лицемірства в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Демонтаж лицемірства належить до жанру Культурологія. Електронна книга автора Станіслав Федорчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Демонтаж лицемірства - Станіслав Федорчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
14 вересня 2024 07:00
"Демонтаж лицемірства" Станіслава Федорчука — це проникаюча та провокаційна книга, яка змушує читача замислитися над соціальними нормами та етикою сучасного життя. Автор майстерно розкриває теми лицемірства і правди, підкреслюючи важливість чесності у відносинах між людьми. Читання цієї книги залишає відчуття глибокої рефлексії та бажання змінити власне ставлення до буденності.
Правовласникам