Книги » Новинки » Роман про Трістана та Ізольду
Роман про Трістана та Ізольду
Fb2

Книга Роман про Трістана та Ізольду Жозеф Бедье скачать fb2

Назва: Електронна книга Роман про Трістана та Ізольду
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Роман про Трістана та Ізольду fb2

Короткий зміст книги Роман про Трістана та Ізольду - Жозеф Бедье

Жозеф Бедьє (1864–1938) — видатний французький філолог і письменник, дослідник середньовічної культури. «Роман про Трістана та Ізольду» — один з ключових творів Бедьє, чудовий переказ знаменитої кельтської легенди.
Легенда оповідає про любов, що випадково зв'язала тіла і душі лицаря Трістана і прекрасної Ізольди. Однак закоханим не судилося бути разом — Ізольда змушена стати дружиною дядька Трістана, корнуельського короля Марка. Читач дізнається про вірність і про сум розлуки, про ревнощі і підступність, яка позбавила закоханих щастя і змусила їх померти в один день. На сторінці ви можете завантажити книгу Роман про Трістана та Ізольду в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Роман про Трістана та Ізольду належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Жозеф Бедье повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Роман про Трістана та Ізольду - Жозеф Бедье
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
15 вересня 2024 13:00
«Роман про Трістана та Ізольду» Жозефа Бед'є вражає глибиною емоцій та складними перипетіями кохання, що проходить крізь випробування і зради. Автор майстерно вплітає елементи середньовічної романтики та трагедії, створюючи незабутню історію, яка залишає слід у серці читача. Цей твір стає не лише розповіддю про кохання, а й глибокою медитацією на тему долі і вибору.
Правовласникам