Книги » Новинки » Сатирикон
Сатирикон
Fb2

Книга Сатирикон Іван Драч скачать fb2

Автор: Іван Драч
Назва: Електронна книга Сатирикон
ISBN: 978-966-03-7700-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Сатирикон fb2

Короткий зміст книги Сатирикон - Іван Драч

Ім'я Івана Федоровича Драча (нар. 1936 р.) відомо не лише в Україні, а й далеко за її межами. Поет, кіносценарист, драматург, перекладач, мислитель, громадський діяч, перший голова Народного Руху України (1989), лауреат Шевченківської і Державної премій СРСР, кавалер ордену князя Ярослава Мудрого V ступеня (1996), Герой України (2006). Поезія Івана Драча виразно сучасна, масштабна, інтелектуальна, емоційно насичена, вона дозволяє читачеві повернутися в минуле, зазирнути в майбутнє, спонукає перейнятися тривогами нашого часу.
До видання увійшли поезії із книжок "Противні строфи" (2005), "Із майбутньої книги" (2007), "Сивим конем" (2011), "SaтирикоN. Pro i contra" (2015), в яких поет чуйно вловив найтонші вібрації сучасності. На сторінці ви можете завантажити книгу Сатирикон в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сатирикон належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Іван Драч повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сатирикон - Іван Драч
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
15 вересня 2024 15:11
"Сатирикон" Івана Драча вражає своєю глибиною та іронічним поглядом на соціальні реалії. Автор майстерно поєднує поезію з прозою, створюючи яскраві образи та запам'ятовувані ситуації. Ця книга спонукає до роздумів і залишає після себе незабутнє враження.
Правовласникам