Книги » Новинки » Харитя
Харитя
Fb2

Книга Харитя Михайло Коцюбинський скачать fb2

Назва: Електронна книга Харитя
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo.ua
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Харитя fb2

Короткий зміст книги Харитя - Михайло Коцюбинський

«Харитя» — коротке оповідання Михайла Коцюбинського про добру дівчинку, яка допомагала хворій матері по хазяйству. Оповідання написане Михайлом Коцюбинським, коли він працював домашнім вчителем у селі Лопатинці. Письменник із любов'ю змалював портрет дівчини — головної героїні оповідання: «Великі сині очі з-під чорних вій дивилися пильно й розумно. Смугляве личенько розчервонілося».
В короткому оповіданні розкрита психологія дитини, окреслене коло її думок та переживань. Михайло Коцюбинський намагався довести читачеві, що навіть за важких умов повсякденного існування селяни здатні бути щирими, чуйними, добрими, а також відчувати прекрасне в оточуючому світі. На сторінці ви можете завантажити книгу Харитя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Харитя належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Михайло Коцюбинський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Харитя - Михайло Коцюбинський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
16 вересня 2024 11:00
"Харитя" Михайла Коцюбинського — це глибока і зворушлива історія, яка порушує важливі соціальні теми та розкриває складність людських почуттів. Автор майстерно передає красу української природи та національного духу, створюючи незабутні образи. Ця novella залишає по собі глибокий емоційний відголос, спонукаючи до роздумів про життєві цінності та моральний вибір.
Правовласникам