Книги » Новинки » Лялечка
Лялечка
Fb2

Книга Лялечка Михайло Коцюбинський скачать fb2

Назва: Електронна книга Лялечка
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo.ua
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Лялечка fb2

Короткий зміст книги Лялечка - Михайло Коцюбинський

Важливим моментом світоглядно-художньої еволюції Коцюбинського було оповідання «Лялечка» (1901). Протягом 90-х pp. полемічна спрямованість проти народництва у його творчості ставала дедалі відчутнішою.
В оповіданні «Лялечка» вчителька Раїса Левицька переживає саме крах народницьких уявлень, опиняється в тупику, з якого вже не може вийти. Виклавши спочатку коротко історію формування поглядів Раїси, письменник простежує визрівання духовної кризи героїні в потоці її повсякденного життя, відірваного від реального народу. На сторінці ви можете завантажити книгу Лялечка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лялечка належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Михайло Коцюбинський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лялечка - Михайло Коцюбинський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
16 вересня 2024 11:33
"Лялечка" Михайла Коцюбинського — це чуттєва та глибока історія, що порушує важливі питання людських стосунків та моральних цінностей. Автор майстерно передає емоції героїв, змушуючи читача замислитися над складністю життя і відносин. Ця novella залишає по собі відчуття трепету та гіркоти, що робить її вартісною для прочитання.
Правовласникам