Книги » Новинки » Друга планета
Друга планета
Fb2

Книга Друга планета Анатолій Дімаров скачать fb2

Назва: Електронна книга Друга планета
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Друга планета fb2

Короткий зміст книги Друга планета - Анатолій Дімаров

«Друга планета» Анатолія Дімарова — фантастична повість, у якій створена картина життя далекого майбутнього, коли квартири могли бути на двохсотому поверсі, а люди — літати на інші планети.
У творі є повчальні елементи, суспільство майбутнього влаштоване так, аби найменше нашкодити довкіллю та екології.
Найвідомішими творами автора є «Його сім’я», «Ідол», «Шляхами життя», «І будуть люди», «Біль і гнів», «Син капітана», «Вершини», «Прожити й розповісти», «На коні й під конем», «Друга планета». Анатолій Дімаров — український письменник, майстер соціально-психологічної прози, автор кількох захопливих книжок для дітей. На сторінці ви можете завантажити книгу Друга планета в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Друга планета належить до жанру Космічна фантастика. Електронна книга автора Анатолій Дімаров повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Друга планета - Анатолій Дімаров
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
16 вересня 2024 22:22
"Друга планета" Анатолія Дімарова - це вражаючий роман, що поринає у глибини людської природи та суспільства. Автор майстерно поєднує елементи фантастики з реаліями життя, змушуючи читача замислитися над сутністю існування і моральними виборами. Книга залишає по собі глибоке враження і спонукає до роздумів ще довго після прочитання.
Правовласникам