Книги » Новинки » Вершини
Вершини
Fb2

Книга Вершини Анатолій Дімаров скачать fb2

Назва: Електронна книга Вершини
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Вершини fb2

Короткий зміст книги Вершини - Анатолій Дімаров

«Вершини» Анатолія Дімарова — автобіографічна повість, в якій письменник ділиться своїми враженнями від участі в геологічній експедиції на Памір.
У творі гармонійно поєднуються захоплюючий пригодницький сюжет і мальовничі пейзажі дикої та прекрасної гірської природи.
Найвідомішими творами автора є «Його сім’я», «Ідол», «Шляхами життя», «І будуть люди», «Біль і гнів», «Син капітана», «Вершини», «Прожити й розповісти», «На коні й під конем», «Друга планета». Анатолій Дімаров — український письменник, майстер соціально-психологічної прози, автор кількох захопливих книжок для дітей. На сторінці ви можете завантажити книгу Вершини в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вершини належить до жанру Біографічна проза. Електронна книга автора Анатолій Дімаров повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вершини - Анатолій Дімаров
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
16 вересня 2024 22:33
"Вершини" Анатолія Дімарова - це захоплюючий роман, який майстерно поєднує глибокі філософські роздуми з яскравими образами природи та людських стосунків. Автор вміло досліджує теми боротьби та досягнень, що надихає на власні звершення. Книга залишає після себе відчуття сили та надії, змушуючи замислитися про власні вершини в житті.
Правовласникам