Книги » Новинки » Бориславські оповідання
Бориславські оповідання
Fb2

Книга Бориславські оповідання Микола Бажан скачать fb2

Назва: Електронна книга Бориславські оповідання
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Бориславські оповідання fb2

Короткий зміст книги Бориславські оповідання - Микола Бажан

«Бориславські оповідання» Миколи Бажана — поетична добірка, яка складається з трьох віршів: «На околиці Борислава», «Передчуття грози», «На Карпатських узгір’ях». Вони представляють собою пейзажно-філософську лірику автора, надзвичайно ритмізовану і метафоричну.
Світову славу письменнику принесли твори «Будівлі», «Гофманова ніч», «Нічні концерти», «Гетто в Умані», «Розмова сердець», «Дорога», «Політ крізь бурю», «Безсмертя», «Данило Галицький», «Нічні роздуми старого майстра» тощо.
Микола Бажан — український поет, культуролог, енциклопедист, творив здебільшого у експресіоністично-бароково-романтичному стилі. На сторінці ви можете завантажити книгу Бориславські оповідання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Бориславські оповідання належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Микола Бажан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Бориславські оповідання - Микола Бажан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
17 вересня 2024 18:22
"Бориславські оповідання" Миколи Бажана - це глибоке дослідження людської душі, вплетене в контекст важких соціальних умов. Автор майстерно передає атмосферу Борислава, порушуючи теми боротьби, страждання та надії. Його спостереження про простих людей і їхні долі залишають сильний емоційний відбиток.
Правовласникам