Книги » Новинки » Тигри
Тигри
Fb2

Книга Тигри Емма Андієвська скачать fb2

Назва: Електронна книга Тигри
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Тигри fb2

Короткий зміст книги Тигри - Емма Андієвська

«Тигри» Емми Андієвської — збірка новел, лейтмотивом якої є самотність сучасної людини у місті. Авторка акцентує увагу на складностях урбаністичних реалій з життям у квартирах-коробках та шаленим темпом, у якому почасти губиться людяність.
Світову славу письменниці принесли прозові твори «Герострати», «Роман про людське призначення», «Подорож», «Джалапіта», «Тигри», «Казка про яян», поетичні збірки «Народження ідола», «Наука про землю», «Вілли над морем», «Міражі», «Міста-валети», «Шухлядні краєвиди» та ін.
Емма Андієвська — українська письменниця та художниця, яка працює у стилі сюрреалізму та герметизму На сторінці ви можете завантажити книгу Тигри в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тигри належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Емма Андієвська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тигри - Емма Андієвська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
17 вересня 2024 19:11
"Тигри" Емми Андієвської – це захоплююче дослідження внутрішнього світу людини, сповнене символізму та глибоких роздумів. Авторка майстерно поєднує елементи реальності та фантастики, створюючи унікальну атмосферу, яка змушує задуматися про природу людських почуттів і страхів. Книга залишає по собі яскравий слід і спонукає до рефлексії.
Правовласникам