Книги » Новинки » Казка про яян
Казка про яян
Fb2

Книга Казка про яян Емма Андієвська скачать fb2

Назва: Електронна книга Казка про яян
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Казка про яян fb2

Короткий зміст книги Казка про яян - Емма Андієвська

«Казка про яян» Емми Андієвської – твір, у якому фантастичний сюжет поєднується з глибокою повчальною ідеєю – думати не тільки про себе, а й про своїх ближніх. Твір є обов’язковою частиною шкільної програми.
Світову славу письменниці принесли прозові твори «Герострати», «Роман про людське призначення», «Подорож», «Джалапіта», «Тигри», «Казка про яян», поетичні збірки «Народження ідола», «Наука про землю», «Вілли над морем», «Міражі», «Міста-валети», «Шухлядні краєвиди» та ін.
Емма Андієвська – українська письменниця та художниця, яка працює у стилі сюрреалізму та герметизму. На сторінці ви можете завантажити книгу Казка про яян в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Казка про яян належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Емма Андієвська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Казка про яян - Емма Андієвська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
17 вересня 2024 19:00
"Казка про яян" Емми Андієвської – це чарівний витвір, який вражає своєю поетичною мовою та глибокими символами. Авторка майстерно поєднує елементи фентезі та філософії, створюючи унікальний світ, що змушує задуматися про сутність людського буття. Ця книга залишає по собі відчуття магії і натхнення, яке ще довго переслідує читача.
Правовласникам