Книги » Новинки » Герострати
Герострати
Fb2

Книга Герострати Емма Андієвська скачать fb2

Назва: Електронна книга Герострати
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Герострати fb2

Короткий зміст книги Герострати - Емма Андієвська

«Герострати» Емми Андієвської — філософський роман, в якому читач зустріне чимало рефлексій про Бога, людину та світ. В основі назви твору — історія про мешканця Ефесу Герострата, який спалив храм Артеміди у рідному місті, аби прославитися. Авторка викриває «геростратизм» як вічну жагу людини до здобуття слави будь-яким способом.
Світову славу письменниці принесли прозові твори «Герострати», «Роман про людське призначення», «Подорож», «Джалапіта», «Тигри», «Казка про яян», поетичні збірки «Народження ідола», «Наука про землю», «Вілли над морем», «Міражі», «Міста-валети», «Шухлядні краєвиди» та ін.
Емма Андієвська — українська письменниця та художниця, яка працює у стилі сюрреалізму та герметизму. На сторінці ви можете завантажити книгу Герострати в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Герострати належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Емма Андієвська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Герострати - Емма Андієвська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
17 вересня 2024 19:55
"Герострати" Емми Андієвської — це глибокий і проникливий роман, що розкриває складну природу людських прагнень і неврозів. Авторка майстерно поєднує філософські роздуми з емоційною насиченістю, створюючи незабутній образ сучасного світу. Книга залишає по собі відчуття роздумів про сенс життя та цінність особистості.
Правовласникам