Книги » Новинки » Математика. 2 клас. Тести навчальних досягнень
Математика. 2 клас. Тести навчальних досягнень
Fb2

Книга Математика. 2 клас. Тести навчальних досягнень Оксана Онопрієнко, Світлана Скворцова скачать fb2

Назва: Електронна книга Математика. 2 клас. Тести навчальних досягнень
ISBN: 978-617-09-2874-0
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Математика. 2 клас. Тести навчальних досягнень fb2

Короткий зміст книги Математика. 2 клас. Тести навчальних досягнень - Оксана Онопрієнко, Світлана Скворцова

Посібник містить тестові контрольні роботи для підсумкового контролю навчальних досягнень учнів. Роботи відповідають орієнтовним вимогам до контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи (з урахуванням змін, затверджених наказом МОН України від 19.08.2016 № 1009).
Призначено для учнів 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів, учителів початкових класів. На сторінці ви можете завантажити книгу Математика. 2 клас. Тести навчальних досягнень в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Математика. 2 клас. Тести навчальних досягнень належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Оксана Онопрієнко, Світлана Скворцова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Математика. 2 клас. Тести навчальних досягнень - Оксана Онопрієнко, Світлана Скворцова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
Учора, 05:44
Книга "Математика. 2 клас. Тести навчальних досягнень" авторів Оксани Онопрієнко та Світлани Скворцової є чудовим ресурсом для перевірки і закріплення знань учнів. Чітко структуровані тести допомагають дітям не лише засвоювати матеріал, а й формувати критичне мислення. Рекомендую всім вчителям і батькам, які прагнуть підтримати навчальний процес своїх дітей!
Правовласникам