Книги » Новинки » Англійська мова. 4 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника А. М. Несвіт
Англійська мова. 4 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника А. М. Несвіт
Fb2

Книга Англійська мова. 4 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника А. М. Несвіт Юлія Чернишова скачать fb2

Назва: Електронна книга Англійська мова. 4 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника А. М. Несвіт
ISBN: 978-617-09-2775-0
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Англійська мова. 4 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника А. М. Несвіт fb2

Короткий зміст книги Англійська мова. 4 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника А. М. Несвіт - Юлія Чернишова

Посібник являє собою плани-конспекти уроків англійської мови до підручника А. М. Несвіт для учнів 4-го класу. Побудований відповідно до чинної програми з англійської мови, затвердженої Міністерством освіти і науки України для загальноосвітніх навчальних закладів. Містить календарне планування, розробки уроків, у яких застосовуються різноманітні форми й методи роботи з класом.
До книги додаються матеріали на сайті «Інтерактивне навчання. Видавництво „Ранок”» із можливістю безкоштовного завантаження (електронні презентації, ключі до зошита для контролю знань, матеріали для копіювання).
Для студентів факультетів іноземних мов, молодих учителів, учителів-практиків. На сторінці ви можете завантажити книгу Англійська мова. 4 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника А. М. Несвіт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Англійська мова. 4 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника А. М. Несвіт належить до жанру Англійська. Електронна книга автора Юлія Чернишова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Англійська мова. 4 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника А. М. Несвіт - Юлія Чернишова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
18 вересня 2024 15:55
Книга "Англійська мова. 4 клас. Плани-конспекти уроків" авторства Юлії Чернишової є відмінним помічником для вчителів, адже вона пропонує чіткі та структуровані плани уроків, які легко адаптуються до різних потреб учнів. Матеріал викладений зрозуміло і доступно, що робить навчальний процес ефективнішим і цікавішим. Рекомендую всім, хто викладає англійську мову в початковій школі!
Правовласникам