Книги » Новинки » для вчителя. До підручника "Англійська мова. 4 клас. Start Up!"
для вчителя. До підручника "Англійська мова. 4 клас. Start Up!"
Fb2

Книга для вчителя. До підручника "Англійська мова. 4 клас. Start Up!" Оксана Павліченко скачать fb2

Назва: для вчителя. До підручника "Англійська мова. 4 клас. Start Up!"
ISBN: 978-617-09-2686-9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать для вчителя. До підручника "Англійська мова. 4 клас. Start Up!" fb2

Короткий зміст книги для вчителя. До підручника "Англійська мова. 4 клас. Start Up!" - Оксана Павліченко

Книга для вчителя є частиною навчально-методичного комплекту з англійської мови для 4 класу «Start Up!» і зорієнтована на підручник, робочий та тестовий зошити. Містить методичні рекомендації щодо використання матеріалу НМК та перебігу кожного етапу уроку при викладанні англійської мови у загальноосвітніх навчальних закладах. На сайті видавництва вміщений електронний додаток до видання: ключі до завдань тестового зошита, презентації граматичного матеріалу, роздавальний матеріал.
Для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, методистів, студентів факультетів іноземних мов. На сторінці ви можете завантажити книгу для вчителя. До підручника "Англійська мова. 4 клас. Start Up!" в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання для вчителя. До підручника "Англійська мова. 4 клас. Start Up!" належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Оксана Павліченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу для вчителя. До підручника "Англійська мова. 4 клас. Start Up!" - Оксана Павліченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
Учора, 17:44
Підручник "Англійська мова. 4 клас. Start Up!" Оксани Павліченко є чудовим ресурсом для вчителів, адже він ефективно поєднує інтерактивні завдання з цікавими тематичними матеріалами. Яскраві ілюстрації та сучасний підхід до навчання сприяють розвитку мовних навичок учнів, роблячи уроки не тільки пізнавальними, а й захопливими. Рекомендую цей підручник для впровадження в навчальний процес!
Правовласникам