Книги » Новинки » Майбутньому першокласнику. Математика. Робочий зошит
Майбутньому першокласнику. Математика. Робочий зошит
Fb2

Книга Майбутньому першокласнику. Математика. Робочий зошит Людмила Титаренко скачать fb2

Назва: Електронна книга Майбутньому першокласнику. Математика. Робочий зошит
ISBN: 978-617-09-2473-5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Майбутньому першокласнику. Математика. Робочий зошит fb2

Короткий зміст книги Майбутньому першокласнику. Математика. Робочий зошит - Людмила Титаренко

Робочий зошит «Майбутньому першокласнику: математика» допоможе сформувати математичні уявлення і компетенції, визначені у Базовому компоненті дошкільної освіти. Завдяки вправам, запропонованим у зошиті, дитина усвідомить зміст понять «число», «цифра», «лічба»; отримає уявлення про натуральний ряд чисел, навчиться лічити в межах 10 у прямому та зворотному порядках, користуватися кількісними та порядковими числівниками, запам’ятає цифри від 0 до 9, навчиться визначати кількісний склад числа в межах 10, порівнювати суміжні числа.
Зошит призначений батькам, які займаються підготовкою дитини 5—6 років до шкільного життя, вихователям, гувернерам, студентам вищих навчальних закладів зі спеціальності «Дошкільне виховання». На сторінці ви можете завантажити книгу Майбутньому першокласнику. Математика. Робочий зошит в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Майбутньому першокласнику. Математика. Робочий зошит належить до жанру Навчання рахуванню. Основи математики. Електронна книга автора Людмила Титаренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Майбутньому першокласнику. Математика. Робочий зошит - Людмила Титаренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
18 вересня 2024 19:55
Робочий зошит "Майбутньому першокласнику. Математика" від Людмили Титаренко - це чудовий ресурс для підготовки дітей до школи. Яскраві ілюстрації та інтерактивні завдання роблять навчання цікавим і захоплюючим. Зошит сприяє розвитку логічного мислення та математичних навичок у малюків.
Правовласникам