Книги » Новинки » Майбутньому першокласнику. У світі природи. Робочий зошит
Майбутньому першокласнику. У світі природи. Робочий зошит
Fb2

Книга Майбутньому першокласнику. У світі природи. Робочий зошит Галина Дерипаско скачать fb2

Назва: Електронна книга Майбутньому першокласнику. У світі природи. Робочий зошит
ISBN: 978-617-09-2472-8
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Майбутньому першокласнику. У світі природи. Робочий зошит fb2

Короткий зміст книги Майбутньому першокласнику. У світі природи. Робочий зошит - Галина Дерипаско

Робота за зошитом «Майбутньому першокласнику: у світі природи» забезпечує формування в дітей цілісної картини світу, компетентної поведінки в різних життєвих ситуаціях.
Зошит призначений батькам, які займаються підготовкою дитини 5—6 років до шкільного життя, вихователям, гувернерам, студентам вищих навчальних закладів зі спеціальності «Дошкільне виховання ». На сторінці ви можете завантажити книгу Майбутньому першокласнику. У світі природи. Робочий зошит в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Майбутньому першокласнику. У світі природи. Робочий зошит належить до жанру Вивчення довкілля. Електронна книга автора Галина Дерипаско повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Майбутньому першокласнику. У світі природи. Робочий зошит - Галина Дерипаско
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
18 вересня 2024 20:00
Робочий зошит "Майбутньому першокласнику. У світі природи" Галина Дерипаско вражає своєю яскравою подачею матеріалу та інтерактивними завданнями, які роблять навчання цікавим і захоплюючим. Книга допомагає дітям краще зрозуміти навколишній світ, розвиваючи їхню допитливість і любов до природи. Рекомендую батькам, які прагнуть підготувати своїх дітей до школи з максимальною користю та задоволенням!
Правовласникам