Книги » Новинки » Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника С. В. Д’ячкова та С. Д. Литовченка
Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника С. В. Д’ячкова та С. Д. Литовченка
Fb2

Книга Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника С. В. Д’ячкова та С. Д. Литовченка Олег Охредько скачать fb2

Назва: Електронна книга Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника С. В. Д’ячкова та С. Д. Литовченка
ISBN: 978-617-09-3064-4
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника С. В. Д’ячкова та С. Д. Литовченка fb2

Короткий зміст книги Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника С. В. Д’ячкова та С. Д. Литовченка - Олег Охредько

Посібник складений до підручника С. В. Д’ячкова та С. Д. Литовченка «Всесвітня історія» із курсу історії для 8 класу та відповідає чинній навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України, що набуває чинності у 2016/2017 навчальному році.
Видання містить розробки уроків, зокрема узагальнення й тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів, практичних занять, а також схеми, таблиці та багато цікавої додаткової інформації.
До посібника додається скретч-картка для завантаження безкоштовного електронного додатка (календарно-тематичний план, повні плани-конспекти до всіх уроків, у тому числі дидактичні матеріали). Кожний із цих компонентів можна опрацювати в текстовому редакторі Microsoft Word та роздрукувати.
Для вчителів історії, студентів історичних факультетів, викладачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника С. В. Д’ячкова та С. Д. Литовченка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника С. В. Д’ячкова та С. Д. Литовченка належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Олег Охредько повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника С. В. Д’ячкова та С. Д. Литовченка - Олег Охредько
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
Учора, 20:55
Книга "Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків" Олега Охредька є цінним ресурсом для вчителів, що прагнуть зробити уроки більш цікавими та змістовними. Чітка структура та практичні рекомендації допомагають ефективно організувати навчальний процес і залучити учнів до активного обговорення історичних подій. Рекомендую всім, хто займається викладанням історії.
Правовласникам