Книги » Новинки » Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника О. В. Гісема, О. О. Мартинюка
Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника О. В. Гісема, О. О. Мартинюка
Fb2

Книга Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника О. В. Гісема, О. О. Мартинюка Олександр Гісем, Олександр Мартинюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника О. В. Гісема, О. О. Мартинюка
ISBN: 978-617-09-3062-0
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника О. В. Гісема, О. О. Мартинюка fb2

Короткий зміст книги Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника О. В. Гісема, О. О. Мартинюка - Олександр Гісем, Олександр Мартинюк

Посібник складений до підручника О. В. Гісема та О. О. Мартинюка «Всесвітня історія» з курсу історії для 8 класу та відповідає новій навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України, що набуває чинності у 2016/2017 навчальному році.
Видання містить розробки уроків, зокрема узагальнення та тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів, практичних занять, а також схеми, таблиці та багато цікавої додаткової інформації.
До посібника додається скретч-картка для завантаження безкоштовного електронного додатка (календарно-тематичний план, повні плани-конспекти до всіх уроків, у тому числі дидактичні матеріали). Кожний із цих компонентів можна опрацювати у текстовому редакторі Microsoft Word та роздрукувати.
Для вчителів історії, студентів історичних факультетів, викладачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника О. В. Гісема, О. О. Мартинюка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника О. В. Гісема, О. О. Мартинюка належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Олександр Гісем, Олександр Мартинюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків до підручника О. В. Гісема, О. О. Мартинюка - Олександр Гісем, Олександр Мартинюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роман
Роман
Учора, 21:00
Книга "Всесвітня історія. 8 клас. Розробки уроків" авторів Олександра Гісема та Олександра Мартинюка є незамінним посібником для вчителів, що прагнуть ефективно організувати навчальний процес. Завдяки чітким планам уроків та різноманітним методам подачі матеріалу, вона допомагає зробити історію цікавою та доступною для учнів. Рекомендую всім, хто працює в цій галузі!
Правовласникам