Книги » Новинки » Географія. 8 клас. Розробки уроків до підручника Г. Д. Довгань та О. Г. Стадника
Географія. 8 клас. Розробки уроків до підручника Г. Д. Довгань та О. Г. Стадника
Fb2

Книга Географія. 8 клас. Розробки уроків до підручника Г. Д. Довгань та О. Г. Стадника Галина Довгань скачать fb2

Назва: Електронна книга Географія. 8 клас. Розробки уроків до підручника Г. Д. Довгань та О. Г. Стадника
ISBN: 978-617-09-3065-1
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Географія. 8 клас. Розробки уроків до підручника Г. Д. Довгань та О. Г. Стадника fb2

Короткий зміст книги Географія. 8 клас. Розробки уроків до підручника Г. Д. Довгань та О. Г. Стадника - Галина Довгань

Посібник складений до підручника Г. Д. Довгань та О. Г. Стадника «Географія» для 8 класу та відповідає чинній навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України, що набуває чинності у 2016/17 навчальному році.
Видання містить розробки уроків, зокрема узагальнення й тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів, практичних робіт, а також багато цікавої додаткової інформації.
До посібника додається скретч-картка для завантаження безкоштовного електронного додатка (календарно-тематичне планування, повні плани-конспекти до всіх уроків, у тому числі дидактичні матеріали). Кожний із цих компонентів можна опрацювати у текстовому редакторі Microsoft Word та роздрукувати.
Для вчителів географії, студентів, викладачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Географія. 8 клас. Розробки уроків до підручника Г. Д. Довгань та О. Г. Стадника в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Географія. 8 клас. Розробки уроків до підручника Г. Д. Довгань та О. Г. Стадника належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Галина Довгань повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Географія. 8 клас. Розробки уроків до підручника Г. Д. Довгань та О. Г. Стадника - Галина Довгань
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
Учора, 21:22
Книга "Географія. 8 клас. Розробки уроків" авторів Г. Д. Довгань та О. Г. Стадника є чудовим посібником для вчителів, який пропонує структуровані та креативні підходи до викладання географії. Яскраві ілюстрації та різноманітні методичні прийоми роблять уроки цікавими та змістовними, що сприяє глибшому розумінню матеріалу учнями. Рекомендую цей посібник усім, хто прагне урізноманітнити свій навчальний процес!
Правовласникам