Книги » Новинки » 1000 фактів про Україну
1000 фактів про Україну
Fb2

Книга 1000 фактів про Україну скачать fb2

Назва: Електронна книга 1000 фактів про Україну
ISBN: 9789660366213
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать 1000 фактів про Україну fb2

Короткий зміст книги 1000 фактів про Україну -

От издателя:
История и политика, наука и техника, искусство и спорт - вот далеко не полный перечень тем, которые освещаются в нашем издании. Вы узнаете о выдающихся археологических памятниках - Каменной Могиле и Херсонесе Таврическом, которые вошли в Список всемирного культурного наследия ЮНЕСКО; о природных богатствах Украины - минеральных водах и целебных грязях, заповедных ковыльных степях и карпатских лесах; залежах угля и нефти, урановой руды и золота; о замечательных научных открытиях и технических достижениях и, конечно, о необыкновенных людях, которые жили здесь в разные времена.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу 1000 фактів про Україну в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 1000 фактів про Україну належить до жанру Книги школярам і абітурієнтам. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 1000 фактів про Україну -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
Учора, 15:44
Книга "1000 фактів про Україну" вражає своєю інформативністю та різноманіттям тем. Кожен факт розкриває унікальні аспекти української культури, історії та природи, що робить читання не лише пізнавальним, а й захоплюючим. Це чудовий ресурс для тих, хто хоче глибше познайомитися з багатогранністю України.
Правовласникам