Книги » Новинки » Життєвий план. Чому ми старіємо і як цього уникнути
Життєвий план. Чому ми старіємо і як цього уникнути
Fb2

Книга Життєвий план. Чому ми старіємо і як цього уникнути скачать fb2

Назва: Життєвий план. Чому ми старіємо і як цього уникнути Метью Лаплент, Девид Синклер
ISBN: 9789669935762
Мова: Українська
Оригінальна назва: Lifespan: Why We Age―and Why We Don't Have To
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
16

Скачать Життєвий план. Чому ми старіємо і як цього уникнути fb2

Короткий зміст книги Життєвий план. Чому ми старіємо і як цього уникнути - Метью Лаплент, Девид Синклер

Доктор Девід Сінклер, один із найвпливовіших учених світу, змінює розуміння людством процесів старіння. У книзі «Життєвий план» він формулює нову сміливу теорію цього процесу, вбачаючи її у генетичній особливості пошкоджених клітин — вони просто припиняли розмножуватися. Це дало змогу раннім мікроорганізмам вижити й розвинутися, однак цей процес водночас є й причиною старіння. Доктор Сінклер переконливо, спираючись на наукові дослідження, доводить: наші гени — це не наша доля, й ми можемо отримати над ними контроль, а відтак відтермінувати старіння. Насправді зробити це значно простіше, ніж здається: достатньо зменшити негативний вплив на наші клітини й одночасно активувати гени, що відповідають за життєву силу. Що саме допоможе досягти цього? Яким має бути ваш життєвий план? Як зберегти молодість? Саме про це і йдеться у цій книзі.

На сторінці ви можете завантажити книгу Життєвий план. Чому ми старіємо і як цього уникнути в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Життєвий план. Чому ми старіємо і як цього уникнути належить до жанру Здоров’я, відносини та особистісний розвиток, Сім’я та здоров’я, Популярна медицина і здоров’я. Електронна книга автора Метью Лаплент, Девид Синклер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Життєвий план. Чому ми старіємо і як цього уникнути - Метью Лаплент, Девид Синклер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
Сьогодні, 17:44
Книга "Життєвий план" Метью Лаплента і Девіда Синклера пропонує захопливий погляд на питання старіння, наукові дослідження та стратегії, які можуть допомогти уповільнити цей процес. Автори вміло поєднують факти з особистими історіями, що робить матеріал доступним і надихаючим. Ця книга стане чудовим ресурсом для тих, хто прагне покращити якість свого життя і зберегти молодість.
Правовласникам