Книги » Новинки » Врятуй нас
Врятуй нас
Fb2

Книга Врятуй нас скачать fb2

Назва: Врятуй нас Мона Кастен
ISBN: 9789669939890
Мова: Українська
Оригінальна назва: Save us
Кількість сторінок: 304
Рік видання: 2022
Формат: Електронна книга
16

Скачать Врятуй нас fb2

Короткий зміст книги Врятуй нас - Мона Кастен

Рубі виключають зі школи, а мама, її найближча у світі людина, навіть не дає можливості все пояснити. Водночас батько Джеймса не зупиняється ні перед чим, щоб зберегти репутацію компанії, не цураючись брудних методів і руйнуючи життя своїх дітей. Чи вдасться закоханим врятувати майбутнє, дружбу, стосунки?


«Врятуй нас» — завершальна частина романтичної трилогії, але це не кінець історії кохання. Адже мрії варті того, аби за них боротися!

На сторінці ви можете завантажити книгу Врятуй нас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Врятуй нас належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: сюжети, Сюжет: любов і стосунки. Електронна книга автора Мона Кастен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Врятуй нас - Мона Кастен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
Учора, 18:22
"Врятуй нас" Мони Кастен — це захоплююча історія, яка поєднує в собі елементи трилера та романтики. Авторка майстерно створює напружену атмосферу, тримаючи читача в невідомості до останньої сторінки. Глибокі персонажі та їхні емоційні переживання роблять цю книгу справжнім чтивом, від якого важко відірватися.
Правовласникам