Книги » Новинки » Вічне життя Смерті
Вічне життя Смерті
Fb2

Книга Вічне життя Смерті скачать fb2

Автор: Лю Цисінь
Назва: Вічне життя Смерті Лю Цисінь
ISBN: 9789669930088
Мова: Українська
Оригінальна назва: 死神永生
Кількість сторінок: 816
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
16

Скачать Вічне життя Смерті fb2

Короткий зміст книги Вічне життя Смерті - Лю Цисінь

Усе на світі скінченне: квантовомеханічні системи мають період напіврозпаду, людське життя не вічне, зорі невпинно еволюціонують, допоки не перетворюються на щось інше. І навіть, здавалося б, споконвічний Усесвіт не уникне обіймів Смерті. Людство, отримавши перемогу в першій сутичці з Трисолярисом, ствердилося у власній значущості й зважилося зазирнути в глибини космосу.

На сторінці ви можете завантажити книгу Вічне життя Смерті в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вічне життя Смерті належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фантастика. Електронна книга автора Лю Цисінь повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вічне життя Смерті - Лю Цисінь
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
Учора, 19:00
"Вічне життя Смерті" Лю Цисіня — це глибока і філософська повість, яка досліджує межі людського існування та природу смерті. Автор майстерно поєднує наукові ідеї з екзистенційними питаннями, пропонуючи читачеві замислитися над сенсом життя і місцем людини у безмежному Всесвіті. Ця книга залишає глибоке враження і спонукає до роздумів ще довго після прочитання.
Правовласникам