Книги » Новинки » Протокол Хашимото. 90-денна програма відновлення здоров’я щитоподібної залози
Протокол Хашимото. 90-денна програма відновлення здоров’я щитоподібної залози
Fb2

Книга Протокол Хашимото. 90-денна програма відновлення здоров’я щитоподібної залози скачать fb2

Назва: Протокол Хашимото. 90-денна програма відновлення здоров’я щитоподібної залози Ізабелла Венц
ISBN: 9789669935847
Мова: Українська
Оригінальна назва: HASHIMOTO'S PROTOCOL: a 90-day plan for reversing thyroid symptoms and getting your life back
Кількість сторінок: 448
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
16

Скачать Протокол Хашимото. 90-денна програма відновлення здоров’я щитоподібної залози fb2

Короткий зміст книги Протокол Хашимото. 90-денна програма відновлення здоров’я щитоподібної залози - Ізабелла Венц

Автоімунні захворювання стають епідемією сьогодення. Одним із найпоширеніших є хронічний тиреоїдит — запалення щитоподібної залози, відоме також як хвороба Хашимото. Доктор Ізабелла Венц багато років хворіє на неї, а відтак їй є чим поділитися з читачами своєї другої книги-бестселера. Вона зрозуміло й науково обґрунтовано пояснює передумови збоїв у роботі щитоподібної залози та наслідки війни, яку починає вести імунітет проти власного організму.


А головне — спираючись на свій досвід та консультації з багатьма лікарями і їхніми пацієнтами, Ізабелла Венц пропонує читачам унікальну програму, яка допоможе стати на шлях зцілення й позбавитися залежності від гормональних препаратів, а також запобігти виникненню порушень у роботі щитоподібної залози.

На сторінці ви можете завантажити книгу Протокол Хашимото. 90-денна програма відновлення здоров’я щитоподібної залози в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Протокол Хашимото. 90-денна програма відновлення здоров’я щитоподібної залози належить до жанру Медицина та догляд за хворими, Комплементарна (альтернативна, народна, нетрадиційна). Електронна книга автора Ізабелла Венц повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Протокол Хашимото. 90-денна програма відновлення здоров’я щитоподібної залози - Ізабелла Венц
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
Сьогодні, 02:44
Книга "Протокол Хашимото" Ізабелли Венц – це чудове керівництво для тих, хто бореться з захворюваннями щитоподібної залози. Автор детально описує 90-денну програму, яка поєднує дієту, зміни в способі життя та практичні поради, що допомагають відновити здоров'я. Величезна увага до деталей і науковий підхід роблять цю книгу незамінним ресурсом для тих, хто хоче зрозуміти і контролювати свій стан.
Правовласникам