Книги » Новинки » Фундація та Земля
Фундація та Земля
Fb2

Книга Фундація та Земля скачать fb2

Назва: Фундація та Земля Айзек Азімов
ISBN: 9786171293663
Мова: Украинский
Оригінальна назва: Foundation and Earth
Кількість сторінок: 480
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
16

Скачать Фундація та Земля fb2

Короткий зміст книги Фундація та Земля - Айзек Азімов

Cерія романів Айзека Азімова «Фундація», один із шедеврів наукової фантастики, є неперевершеною завдяки своєму унікальному поєднанню невпинної дії, сміливих ідей і широкомасштабної картини світу. Історія нашого майбутнього починається з історії Фундації та її найвидатнішого психоісторика — Гарі Селдона.


Ґолан Тревіз — депутат Ради Термінуса, пілот «Далекої зірки» та людина, яка ухвалила найважливіше в історії людства рішення, твердо переконаний: він знайде Землю. Ту саму легендарну прабатьківщину, згадки про яку було знищено в усіх відомих світах. Мусить знайти, адже Галактика опинилася на доленосному роздоріжжі. Яким шляхом їй іти? Створити Другу Галактичну Імперію за Планом Селдона чи злитися в єдиний надорганізм — Гею і назавжди відмовитися від індивідуальності? Земля розвіє всі сумніви. Тож Тревіз разом з істориком Пелоратом і геянкою Блісс вирушають на небезпечні, безнадійні, неймовірні пошуки першосвіту — забутої колиски всього життя...

На сторінці ви можете завантажити книгу Фундація та Земля в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Фундація та Земля належить до жанру Художня література та супутня інформація, Наукова фантастика. Електронна книга автора Айзек Азімов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Фундація та Земля - Айзек Азімов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам