Книги » Новинки » Викрадачі діамантів
Викрадачі діамантів
Fb2

Книга Викрадачі діамантів Луї Анрі Буссенар скачать fb2

Назва: Електронна книга Викрадачі діамантів
ISBN: 9786171269668
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: Les voleurs de diamants
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Викрадачі діамантів fb2

Короткий зміст книги Викрадачі діамантів - Луї Анрі Буссенар

Історія, що відбулася насправді!
Скарби, стародавні реліквії та гори коштовностей… Чи ж не це вабить і надихає на подвиги усіх шукачів пригод? Трійко відважних французів — Альбер де Вільрож, Александр Шоні та Жозеф — вирушають до далекої Південної Африки на пошуки діамантів, захованих у давні часи місцевим племенем кафрів. Там, у невідомих землях, на них чекають непрості випробування. Адже про скарби дізнається банда розбійників на чолі з підступним пройдисвітом Джеймсом Віллісом. Хто ж першим знайде скарб?
Дружба і зрада, хоробрість і ницість, неймовірні пригоди… Екзотична мандрівка для справжніх сміливців! На сторінці ви можете завантажити книгу Викрадачі діамантів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Викрадачі діамантів належить до жанру Пригодницька проза. Електронна книга автора Луї Анрі Буссенар повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Викрадачі діамантів - Луї Анрі Буссенар
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
2 вересня 2024 11:11
"Викрадачі діамантів" Луї Анрі Буссенара – це захоплюючий роман, який поєднує в собі елементи пригод та детективу. Автор майстерно створює напружену атмосферу, сповнену інтриг та несподіваних поворотів, що не дозволяє відірватися від читання. Це книга, яка ідеально підійде любителям динамічних сюжетів і яскравих персонажів.
Правовласникам