Книги » Новинки » Машаду де Ассіс. Посмертні записки Браса Кубаса
Машаду де Ассіс. Посмертні записки Браса Кубаса
Fb2

Книга Машаду де Ассіс. Посмертні записки Браса Кубаса скачать fb2

Назва: Машаду де Ассіс. Посмертні записки Браса Кубаса Машаду де Ассіс
ISBN: 9789666633685
Мова: Українська
Оригінальна назва: Machado de Assis. Memórias Póstumas de Brás Cubas
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2017
Формат: Електронна книга

Скачать Машаду де Ассіс. Посмертні записки Браса Кубаса fb2

Короткий зміст книги Машаду де Ассіс. Посмертні записки Браса Кубаса - Машаду де Ассіс

«Посмертні записки Браса Кубаса» — найвідоміший роман автора, де розповідається історія життя самотнього багатія, котрий після смерті вирішив написати свою автобіографію. Отже, оповідач-мрець описує власний похорон, потім занурюється в часи дитинства. Брас Кубас був жорстоким з рабами, нахабним й зухвалим з чужими, полюбляв сороміцькі анекдоти свого дядька. Вже під час своїх подорожей Європою, він потрапляє у полон чуттєвого романтизму і краси поезії. Герoй закохується і потайки зустрічається з Віржилією. Пристрасно жадає її, мріє про неї, але часом жорстоко поводиться.


Але за життєвими пригодами криється іронія й критичне осмислення людської природи. У «Записках Браса Кубаса» читач знайде чимало філософії і речей, про які варто замислитись кожному. А такі поняття як правда, наука, доводи виглядають дискусійними і, на думку Браса Кубаса, є відносними. Автор дивиться на світ скептично і зневажливо, спрямовує свій критичний погляд на людський рід, та й самого читача перетворює на одну із жертв іронії своєї книги.


Роман відкриває першу сторінку бразильського реалізму.

На сторінці ви можете завантажити книгу Машаду де Ассіс. Посмертні записки Браса Кубаса в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Машаду де Ассіс. Посмертні записки Браса Кубаса належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна. Електронна книга автора Машаду де Ассіс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Машаду де Ассіс. Посмертні записки Браса Кубаса - Машаду де Ассіс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам