Книги » Новинки » Чистий кодер. Чистий кодер
Чистий кодер. Чистий кодер
Fb2

Книга Чистий кодер. Чистий кодер скачать fb2

Назва: Чистий кодер. Чистий кодер Роберт Мартін
ISBN: 9786175221105
Мова: Українська
Оригінальна назва: Pure Coder
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Чистий кодер. Чистий кодер fb2

Короткий зміст книги Чистий кодер. Чистий кодер - Роберт Мартін

Роберт Мартін, також відомий як Дядечко Боб,— знакова постать у світі розробки ПЗ, блискучий професіонал, міжнародний консультант, один із тих, хто створював 2001 року всесвітньо відомий Agile-маніфест. Кожна його наступна книжка — джерело безцінного досвіду.


У «Чистому кодері» автор викладає свої очікування від професійного розробника у всіх можливих аспектах: із погляду управлінських взаємодій, тайм-менеджменту, зовнішнього тиску, співпраці в команді та вибору відповідних інструментів. Не оминає він і питань трудової етики. Ви також ді­знаєтеся, що навіть гуру програмування далеко не завжди є професіоналами. Натомість Роберт Мартін пропонує читачеві шлях до справжнього розробницького професіоналізму — і робить це надзвичайно цікаво й дотепно.

На сторінці ви можете завантажити книгу Чистий кодер. Чистий кодер в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чистий кодер. Чистий кодер належить до жанру Комп’ютерні та інформаційні технології, Інформаційні технології: загальні питання. Електронна книга автора Роберт Мартін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чистий кодер. Чистий кодер - Роберт Мартін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам