Книги » Новинки » Джерело
Джерело
Fb2

Книга Джерело скачать fb2

Автор: Ден Браун
Назва: Джерело Ден Браун
ISBN: 9786171252882
Мова: Українська
Оригінальна назва: Origin
Кількість сторінок: 528
Рік видання: 2018
Формат: Електронна книга
16

Скачать Джерело fb2

Короткий зміст книги Джерело - Ден Браун

Звідки ми прийшли? Куди прямуємо?


Ти певен, що готовий почути відповідь?


Століттями релігії світу намагалися пояснити походження людини. І ось Кірш — колишній учень Роберта Ленґдона, відомий мільярдер та винахідник — здійснює приголомшливе відкриття, яке здатне не просто похитнути, а й спростувати постулати всіх релігій. На сенсаційну лекцію в музеї Ґуґґенгайма запрошено і професора Роберта Ленґдона. Але Кірш не встигає викласти свою неймовірну теорію — його вбивають. Матеріали лекції Кірша захищені 47-значним паролем… Тепер від професора Ленґдона та директорки музею Амбри Відаль залежить, чи дізнається світ таємницю свого походження.


Складні головоломки, втеча від іспанської поліції, смертельні сутички, загадки, схожі на химерні будівлі славетного Ґауді, запаморочливі сплетіння вуличок Барселони — і десь серед цього виру сховане воно, джерело…

На сторінці ви можете завантажити книгу Джерело в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Джерело належить до жанру Художня література та супутня інформація, Трилер, Пригодницька література. Електронна книга автора Ден Браун повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Джерело - Ден Браун
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам