Книги » Новинки » Перший кий Будича. Оповідання
Перший кий Будича. Оповідання
Fb2

Книга Перший кий Будича. Оповідання скачать fb2

Назва: Перший кий Будича. Оповідання Анатолій Дністровий
ISBN: 9786178178154
Мова: Українська
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга

Скачать Перший кий Будича. Оповідання fb2

Короткий зміст книги Перший кий Будича. Оповідання - Анатолій Дністровий

Ця книжка оповідань завершує трилогію Анатолія Дністрового, події якої розгортаються у вигаданому автором містечку - Будичі. «Сіра пейна», що є першою книжкою трилогії, розповідає про життя провінційної богеми - художників, натурниць і поетів. У «Привидах» (друга книжка трилогії) туга за творчістю приводить головного героя в місто його юності, де все змінилося до невпізнанності.


Новели й оповідання, які ввійшли до книжки «Перший кий Будича», продовжують розповідати історії Будича, їх часопростір триває із середини 1980-х до наших днів. Тут є бандитська більярдна та її відвідувачі кінця 1980-х, провінційні журналісти і школярі, дивакувата інтелігенція, пенсіонери-відлюдники...


Саме цими часовими, світоглядними зіткненнями автор маркує важливі моменти трансформації українського соціуму, дає можливість нам разом з ним зазирнути в ту чи іншу епоху.

На сторінці ви можете завантажити книгу Перший кий Будича. Оповідання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Перший кий Будича. Оповідання належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна. Електронна книга автора Анатолій Дністровий повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Перший кий Будича. Оповідання - Анатолій Дністровий
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам