Книги » Новинки » Воспитание в спокойствии
Воспитание в спокойствии
Fb2

Книга Воспитание в спокойствии скачать fb2

Назва: Воспитание в спокойствии Кристіана Кутик
ISBN: 9789668838880
Оригінальна назва: Christiane Kutik. Erziehen mit Gelassenheit. – Verlag Freies Geistesleben, 2011. ISBN 978-3-7725-2512-4
Кількість сторінок: 120
Рік видання: 2019
Формат: Електронна книга

Скачать Воспитание в спокойствии fb2

Короткий зміст книги Воспитание в спокойствии - Кристіана Кутик

Книжка німецького консультанта для батьків Кристіани Кутик присвячена тому ранньому вікові, у якому формуються здорові звички дитини та її взаємодія з батьками, що стає підґрунтям для подальшого розвитку її соціальних здібностей. Маючи просту і зрозумілу структуру, книжка дає молодим батькам чіткі поради, що допоможуть їм правильно реагувати на «вередування» та «пхинькання» своїх дітей, стати для них надійним фундаментом безпеки й виховувати їх без примусу та в спокої.



На сторінці ви можете завантажити книгу Воспитание в спокойствии в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Воспитание в спокойствии належить до жанру Суспільство та соціальні науки, Освіта, Догляд за дітьми раннього віку та освіта. Електронна книга автора Кристіана Кутик повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Воспитание в спокойствии - Кристіана Кутик
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам